Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Την κόλαση στα χέρια ληστών γνώρισε οικογένεια Λαμιωτών!


Απο το FM1-news Λαμίας
Κανένα αίσθημα ασφάλεια δεν  νοιώθουν πλέον ούτε οι κάτοικοι της Λαμίας που  λέγεται ότι έχει επαρκή αστυνόμευση. Προφανώς  κανείς δεν ρώτησε τους δεκάδες  Λαμιωτών που έχουν πέσει θύματα κλοπών, διαρρήξεων και ληστειών από άγνωστους δράστες.
Τελευταίο περιστατικό τα ξημερώματα σε περιφερειακή οδό της πόλης σε σπίτι γνωστού εμπόρου.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι εισέβαλαν 3 η 4 άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και σκόρπισαν τον τρόμο , χτύπησαν , έκλεψαν και έγιναν  άφαντοι!
Οι κακοποιοί διέρρηξαν μια εξωτερική πόρτα μονοκατοικίας που οδηγεί στο δωμάτιο της 18χρονης κόρης της οικογένειας, μαθήτριας  Λυκείου υποψήφιας των πανελλαδικών. Έντρομο το κορίτσι  αντίκρισε πάνω από το κεφάλι της έναν κουκουλοφόρο κακοποιό με μαχαίρι  να την απειλή και να τη ρωτάει που είναι οι  γονείς της. ΄Όταν εκείνη έδειξε το  δωμάτιο των γονιών της  άλλοι δυο συνεργοί του όρμησαν στην κρεβατοκάμαρα και  με  μαχαίρια στο χέρια  τους απειλούσαν  ζητώντας χρήματα και τιμαλφή.
Ο 50χρονος έμπορος  αρχικά αντέδρασε για να  δεχτεί χτύπημα στο κεφάλι  με αιχμηρό αντικείμενο από έναν ληστή τρίτος κακοποιός δείχνοντας το μαχαίρι και απειλώντας ότι  θα σκοτώσει τον 50χρονο απευθύνθηκε στη σύζυγο του ζητώντας να του υποδείξει που έχουν χρήματα και κοσμήματα.
Η 45χρονη γυναίκα μπροστά σε αυτήν εικόνα του είπε  που  υπήρχαν  χρήματα περίπου 10.000 ευρώ και τα προσωπικά της κοσμήματα τα οποία  τα οποία ο κακοποιός  πήγε και τα πήρε και αφού τους απείλησαν    να μην καλέσουν σε βοήθεια μέχρι να απομακρυνθούν  εξαφανίστηκαν.
Ο 50χρονος έμπορος βουτηγμένος στο αίμα που έτρεχε από το κεφάλι του κάλεσε ταυτόχρονα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ το όποιο τον  μετέφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας για τη παροχή πρώτων βοηθειών ενώ σε κατάσταση σοκ βρίσκεται  στο Νοσοκομείο κοντά του η 45χρονη σύζυγος του ενώ το κορίτσι σε άσχημη ψυχολογική  κατάσταση, ούτε λόγος βέβαια  για συμμετοχή στις πανελλαδικές, βρίσκεται  σε συγγενική της οικογένεια.
Όσον αφορά τους δράστες ακόμη αναζητούνται…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου