Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Επιασε δουλειά στη RAI 1 η Ρία
Μπορεί το ιταλικό χορευτικό σόου «Ballando con le stelle» να τελείωσε, όμως η συγχωριανή μας Ρία Αντωνίου θα συνεχίσει να μονοπωλεί τα σαββατόβραδα των Ιταλών. 
Από αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι διαγωνιζόμενη, αλλά συμπαρουσιάστρια της Μίλι Καρλούτσι και του Πάολο Μπέλι στο «Ballando con te» όπου απλοί άνθρωποι θα διαγωνίζονται στον χορό. 
Το σόου της RAI 1, που θα ξεκινήσει από αυτό το Σάββατο, είναι από τα αγαπημένα του ιταλικού κοινού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που επιλέχθηκε η ξανθιά καλλονή ως συμπαρουσιάστρια είναι το γεγονός, όπως αποδείχτηκε από τα social media και τα live του λαμπερού σόου της ιταλική τηλεόρασης, ότι αποτελεί την αγαπημένη του κοινού.
Μάλιστα όπως έγραφαν τα social media στην Ιταλία, τη θεωρούσαν νικήτρια του σόου. Μπορεί βεβαίως η Ρία να μην πήρε το πρώτο βραβείο, πήρε ωστόσο την πρώτη θέση στην καρδιά του κόσμου. Ετσι, ύστερα από συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των υπευθύνων της RAI 1 και της ξανθιάς καλλονής, εκείνοι αποφάσισαν να την κρατήσουν στους «κόλπους» του καναλιού και να μην την αφήσουν να φύγει για τον Βορρά και τη Μedia Set που ανήκει στην οικογένεια Μπερλουσκόνι. 

Και όπως έχει αποδειχτεί, όταν η RAI θέλει κάποιον, δεν τον αφήνει να φύγει. Αλλωστε όλοι όσοι εργάστηκαν στο συγκεκριμένο κανάλι δημιούργησαν καριέρα που κράτησε για χρόνια. 

Η Ρία είναι περιζήτητη στη γείτονα χώρα και με αυτό το βήμα για τη συμπαρουσίαση του σόου ξεκινά και επίσημα η τηλεοπτική της καριέρα στην Ιταλία. Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και καιρό είχε ξεκινήσει εντατικά μαθήματα ιταλικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου