Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Αρχαιρεσίες Συλλόγου 2012

             Έγιναν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου στις 18 Αυγούστου, Σάββατο βράδυ στις 8.30. Στην αρχή υπήρξαν επιφυλάξεις για ενδεχόμενη ακυρότητα της συνέλευσης επειδή αρχικά είχε ανακοινωθεί ως ημέρα αρχαιρεσιών η Κυριακή , 19 του μήνα.
             Ομόφωνα η Γεν. Συνέλευση αποφάσισε και ενέκρινε την αλλαγή αυτή έστω και εκ των υστέρων. Πρόεδρος της Συνέλευσης ορίστηκε ο δάσκαλος Γιάννης Κουτσοκώστας. Αφου αναγνώστηκε και εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός προχώρησε η διαδικασία σε άλλα θέματα.
             Ο Πρόεδροςτου Συλλόγου Τρύφων Κούκιος διάβασε επιστολή την οποία είχε στείλει ο Βασίλης Καλτσάς, δωρητής του κτηρίου "Καλτσά" το οποίο ως γνωστόν προορίζεται για μουσείο. Στην επιστολή αυτή ο Βασ. Καλτσάς αφού εύχεται την επιτυχία της συνέλευσης εκφράζει μεταξύ άλλων τη δυσαρέσκειά του για τη μη ολοκλήρωση των εργασιών στο μουσείο ώστε αυτό να φιλοξενεί τα παλαιά εκθέματα των συγχωριανών μας που τώρα βρίσκονται στις αποθήκες των. Καταλήγοντας ενημέρωσε για την πρόθεσή του να άρει τη δωρεά αν δεν προχωρήσουν οι εργασίες. Μετά την ανάγνωση της επιστολής υπήρξαν αντιδράσεις απο συγχωριανούς οι οποίοι διαφώνησαν τόσο με το "ύφος" της επιστολής όσο και με την ουσία λέγοντας οτι ο Σύλλογος έχει ήδη κάνει αρκετά για τις δυνατότητές του και οτι παράλληλα έχει και άλλες σοβαρές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.
              Στη συνέχεια απέβη άκαρπη η προσπάθεια για την εξεύρεση υποψηφίων για το Δ.Σ του Συλλόγου. Το παλαιό Δ.Σ δήλωσε οτι δεν επιθυμεί να θέσει ξανά υποψηφιότητα κι έτσι μπροστά σ' αυτό το αδιέξοδο αποφασίστηκε να επαναληφθεί η διαδικασία με μόνο εκρεμές θέμα αυτό των εκλογών. Ως πιθανή ημερομηνία είναι η 7 ή 9 Σεπτεμβρίου η οποία θα αποφασιστεί και θα ανακοινωθεί απο το απερχόμενο Δ.Σ.
              Την Πέμπτη, 23 Αυγούστου συναντήθηκε ο Τρύφωνας Κούκιος με τον Βασίλη Καλτσά στην Αθήνα και εκεί ύστερα απο εκτενή συζήτηση λύθηκαν οι όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί σχετικά με τις δυνατότητες του Συλλόγου και τις προσπάθειες -ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την προώθηση και λύση των προβλημάτων που αφορούν το Μουσείο.
Τη συνδρομή μας γαι να έχουμε και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Στο βάθος παραδίδονται μαθήματα ..δηλωτής. Ποιοί οι δάσκαλοι και ποιοι οι ..μαθητάδες , προς έρευναν.

Ο Γιάννης Κουτσοκώστας, πρόεδρος της συνέλευσης

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τρύφων Κούκιος κάνει τον οικονομικό απολογισμό
Ο Θανάσης Αντωνίου

Η Αλέκα Κούκιου-Δερνίκα


Ο Πρόεδρος της κοινότητας Κώστας Δερνίκας

Ο Κώστας Ζάχος


Ο Μπάμπης Αντωνίου

Ο Γιώργος Κυριάκης

Η Στέλλα Χατζημαρή-Κωστούλα

Ο Γιώργος Κέφος

Ο Φώτης Αντωνίου

Ο Τρύφων Δερνίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου